category

Øreringe Der er 162 varer.

 • Guld øreringe

  Se vores store udvalg i guld ringe samlet på denne side.

 • Sølv øreringe

  Find alle vores sølv øreringe samlet her på denne side.

 • Sort/Oxyderet øreringe

  Her finder du vores brede udvalg i sorte oxyderet øreringe.

 • Creol/Hoops øreringe

  Creoler

  Flotte creoler øreringe klæder de fleste, da de med deres organiske form passer til alle ansigtstyper. Hvad end man er til store hoops øreringe eller små creol øreringe, så kan du hos Jewelier.dk finde den helt rigtige type til at matche dig og din stil helt perfekt. Vi fører både helt klassiske creol smykker såsom guld creoler og sølv creoler, men udover disse fører vi også nogle mere specielle øreringe creoler, som har alt fra vedhæng til en anden overfladebehandling, end dem man typisk støder på, når man kigger på smykker.

   

  Få de hoops der passer bedst til dig

  Lige meget om du er mest til de helt enkle creoler, eller du er til store guld creoler øreringe, så kan du finde den type, du leder efter lige her hos Jewelier.dk. Med creoler kan man lave et fedt statement, alt efter hvor store ens hoops er, og derfor er det også vigtig for os, at vi har en lang række af forskellige størrelser og udformninger på vores creoler, sådan at der er noget for enhver smag. Hvis du ønsker fine og feminine creoler med blomstermotiver og zirkoner, så finder du dem her. Er du derimod mere til rå creoler lavet i oxideret sølv, så kan du også finde disse.

   

  Gør dine øreringe personlige

  Når du køber et sæt smukke creoler, der er produceret af danske designere, så får du et ægte kvalitetsprodukt. For at kunne nyde godt af de flotte creoler øreringe, så kan man vælge at investere i nogle forskellige vedhæng, som kan hænges på creolerne. På den måde kan man nemt og enkelt skifte udtryk på creolerne, sådan at de kan bruges til andre anledninger. Ved blot at tilføje eksempelvis et enkelt perlevedhæng til ens hoops, så kan man skabe et utroligt elegant udtryk, og derved bruge de seje hoops til både hverdag og til fest.

  Lad dig inspirere af vores store udvalg inden for creoler øreringe, og find dit nye par her. Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet alle varianterne inden for creoler øreringe, sådan at du nemt kan navigere imellem alle de flotte varianter.

 • Lange/hænge øreringe

  Se vores forskellige lange/hænge øreringe på denne side.

 • Små øreringe

  På denne side kan du se alle vores forskellige små øreringe

 • Kæde øreringe

  Se de forskellige øreringe med kæde her på denne side.

 • Øreringe med sten/perler

  Øreringe med sten

  Et sæt ørestikker med sten eller et sæt flotte perle øreringe kan virkelig sætte prikken over i’et på ens outfit. Hvad end der er tale om fine perleørestikker eller sølv øreringe med sten, så vil alle typer af ørestikker med sten være en sikker vinder, hvis du har brug for at tilføre noget elegant til dit tøjvalg. Hos Jewelier.dk har vi samlet nogle af de absolut bedste bud på elegante ørering med sten eller perler, som er at finde i dansk design. På den måde kan du nemt selv vælge lige netop hvilken type af øreringe, der passer bedst til dig og til din stil.

   

  Giv tøjet nyt liv med smukke øreringe

  Med et sæt smukke guld øreringe med perler kan du give dit tøj helt nyt liv. Mange mennesker undervurderer vigtigheden i de rette accessories, hvorfor et sæt øreringe er en af de absolut nemmeste måder at give sit sæt tøj lidt mere kant eller et skud af eksklusivitet. Hos Jewelier.dk finder du både perle ørestikker, som kan bruges til hverdag, for at give tøjet et ekstra pift, men også smukke perleøreringe, som kan bruges til fest, da de hænger lidt under øret, og derved kan de give en smuk effekt, når man sætter håret op og tilsætter en flot kjole til at fuldende værket.

   

  Øreringe med sten er den perfekte gave

  At give et sæt smukke øreringe med sten er den ultimative gave. Ved at finde den helt rette kombination af metal samt stenenes farve, kan du gå ind og skabe det perfekte personlige smykke til modtageren. Hvad end hun er til små ørestikker med sten i eller de helt store bling bling agtige smykker, så kan du uden tvivl finde nogen, der passer hos Jewelier.dk.

  Bliv inspireret af det store udvalg, du finder her på siden, og lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige øreringe med sten.

 • Øreringe med motiv

  Øreringe med motiv

  Det helt perfekte sæt øreringe skal passe helt præcist ind i ens egen stil. Men hvordan finder man ud af, hvilken type af ørering, der passer bedst til en selv? Det kan være svært at vide, og derfor har vi hos Jewelier.dk sammensat vores egne favoritter, når det kommer til øreringe med forskelligt motiv eller udformning. Her finde du både runde guld øreringe, runde sølv øreringe, øreringe med stjerner og blomster øreringe – rettere sagt, noget for enhver smag!

   

  Runde eller som motiv

  Hvis man er til runde øreringe, så har man mange forskellige valgmuligheder her hos Jewelier.dk. Vi har et bredt sortiment af runde guldøreringe og andre typer af runde øreringe, sådan at man nemt kan finde sin favorit iblandt dem – det bliver nok sværere at skulle finde dem, man ikke kan lide! Er man dog mere til øreringene med motiver, så bliver det absolut heller intet problem at finde den helt rigtige variant her. Du kan finde både dråbe øreringe, stjerneøreringe, fine stjerneørestikker eller nogle seje sorte stjerne øreringe. Vi har også flotte hjerte øreringe, som passer godt til både unge lige såvel som gamle.

   

  Få dem der passer bedst til dig

  Lige meget om du er mest til de mere feminine former på dine øreringe med motiv, eller du er vild og tør at kaste dig ud i de mere utraditionelle former og faconer, der er at finde, så kan du med garanti finde en type ørering, som passer perfekt til din stil og figur. Mange af de øreringe, som vi fører her hos Jewelier.dk, kan du få i flere forskellige slags metaller. Ved at frit kunne vælge imellem op til fire forskellige metaller, så kan du nemt vælge den type af metal, som passer bedst til dig og til resten af de smykker, som du har derhjemme, og som du ønsker at ørestikkerne skal passe sammen med.

  Hvis du har brug for et ekstra skud af god inspiration til, hvordan dit næste par øreringe eller ørestikkere med motiv skal se ud, så kan du lade dig inspirere af de mange forskellige flotte varianter, der er at finde her på siden. Hvad end du er til de helt ekstravagante og specielle typer eller de mere klassiske varianter, så kan du med sikkerhed finde lige netop det sæt øreringe, som du går og leder efter. Kig på vores smukke udvalg her på siden og lad dig inspirere.

 • Custom øreringe

  Her finder du vores øreringe du selv kan designe.

Viser 1 - 12 af 162 varer

Der findes mange forskellige typer af øreringe. Her hos Jewelier finder du med garanti lige de øreringe du søger. Vi har øreringe til enhver smag, så uanset om du er til ørestikkere eller hænge øreringe, om du foretrækker guld øreringe eller sølv øreringe, eller noget helt andet, finder du helt sikker et sæt der passer din stil.

Vi er meget opmærksomme omkring forskellige typer af øreringe, der bliver præsenteret i de nyeste kollektioner, og vi udbyder altid et bredt sortiment af øreringe online her på shoppen. Det er vigtigt at du finder præcis de øreringe du søger – Er det måske helt specielle øreringe til veninden eller kæresten? Så kan du naturligvis finde hvad du søger hos os.Øreringe

Tidens hotteste trends - Øreringe online

Vi følger de nyeste trends og er altid opdateret på de nyeste kollektioner fra vores leverandører. Uanset om det er diamant øreringe, lange øreringe, sjove øreringe eller noget helt fjerde, følger vi tidens udvikling.

Vi udvælger specifikt vores sortiment så det repræsentere mangfoldigheden i blandt os. Dine øreringe er med til at udtrykke hvem du er som person, og der skal være plads til alle. Derfor er vores udvalg specielt udvalgt så du finder den type ørering du søger.

Øreringe til kvinder – lidt til enhver smag

Jewelier udvælger løbende nye kollektioner og brands til at supplere det nuværende sortiment, så vi altid har et bredt udvalg til enhver smag.

Vi har billige øreringe du kan bruge til hverdagsbrug og fest, eller sjove øreringe til en. Vi har blandt andet vores SHINE kollektion, som er billige øreringe, øreringe sølv look udformet i stainless steel med sten af zirkon.

Dit valg af øreringe afhænger af din personlighed og stil. Se dig omkring i vores sortiment at online øreringe, til du finder den rette for dig!

Vores forskellige øreringe er udformet i forskellige materialer. Vi har guld øreringe, sølv øreringe, diamant øreringe, men også styles udformet i stainless steel og med sten af zirkon. Stilene er mange, din stil er med til at definere hvad der passer bedst til dig. Det kan være at du foretrækker hænge øreringe frem for ørestikkere, eller omvendt. Her hos Jewelier, får du naturligvis altid billige øreringe leveret direkte til døren, og husk vi altid har prisgaranti.